joi, 5 martie 2015

Noutăți de la Grupul Corint


Salutări,

Ce mai faceți? Vin cu noutăți din partea celor de la Grupul Corint. După cum bine știți, am anunțat și AICI, a apărut „Insurgent” în ediția coperții de film. Abia aștept filmul de pe 20 martie. Voi nu?



Puteți cumpăra această carte amuzantă de AICI.

„Ai trecut de vârsta jurnalului unui puşti? Fă cunoştinţă cu Joe Cowley!

Joe Cowley este un băiat de 14 ani, fan Star Trek, care tocmai a intrat la liceu şi s-a hotărît să-şi facă un blog care să-l ajute să-şi facă ordine în viaţă. Joe este inteligent şi amuzant, îşi doreşte să devină caricaturist şi să-şi facă o prietenă.
Duminică, 1 ianuarie
Deci faza e următoarea: m-am hotărât să-mi fac blog.
Unul PRIVAT. Ideea e să mă ajute să-mi pun ordine în viaţă pentru că, sincer, mai rău de-atât nu prea se poate…
1. M-am ales cu porecla Borâtură după ce am vomitat pe Louise Bentley în parcul de distracţii.
2. Îmi iau zilnic şuturi în fund de la inamicul meu Gav James.
3. Aşa-zişii cei mai buni prieteni ai mei sunt gata să mă omoare în încercarea de a câştiga premiul cel mare la o emisiune-concurs.
Nu mai poate continua aşa!
Trebuie să fac ceva dacă nu vreau să ajung ca Morris Nebunu’, care îşi face veacul prin parc crezând că e Iisus Hristos.
Cel puţin, ăsta e planul…

De departe cea mai amuzantă carte pe care o vei citi anul acesta.”

Imaginile sunt preluate de pe pagina lor de Facebook, așadar puteți achiziționa cărțile oricând de pe site-ul grupului. Nu ratați filmul „Insurgent”, după romanul lui Veronica Roth, de asemenea, din 20 martie în cinematografe.
 
O seară liniștită și plină de căldură!
 

5 comentarii:

  1. Heei! Si eu de-abea astept filmul Insurgent, primul mi-a placut foarte mult. De asemenea mi-a placut foarte mult si cartea si vreau sa fac o comparatie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu aș vrea să fac o comparație, dar întâi trebuie să citesc cărțile. Heh, am timp! Mulțumesc pentru prezență, Ilinca.

      Ștergere
  2. De când aştept filmul Insurgent, fac planuri cu prietena mea de un an, trebuie să mergem să îl vedem neapărat. Dar trebuie să fie un moment special că prima dată (la Divergent adică) am chiulit amândouă ca să mergem la film şi am vrea să păstrăm senzaţia de "ilegalitate", se potriveşte cu atmosfera din carte :)).
    Pe de altă parte, Blogul privat a lui Joe Cowley va fi mai mult ca sigur una din următoarele cerinţe ale fraţilor mei şi cum se pricep la şantaj emoţional (şi nu numai) parcă şi văd cum scot banii din portofel şi îi dau pe carte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu îl aștept de ceva timp. Am noroc că am văzut filmul destul de recent, acum vreo câteva luni, prin iarnă parcă, și nu ar trebuit să aștept prea mult. Spre bucuria mea, nu a trebuit să chiulesc, haha, ci l-am văzut stând în pat, la căldurică, alături de pisică. Poate, pentru „Insurgent”, am să mă scutesc și eu de câteva ore de la liceu. Hehe, să sperăm că vei scăpa ieftin de data asta!

      Ștergere
    2. Tu ai avut pisica şi căldurica, eu am avut sentimentul lucrului interzis :D Plus că era trecut de jumătatea lui martie când l-am văzut, deci nu simţeam nevoia de căldurică :)))
      Ieftin nu scap niciodată, însă speranţa moare ultima.

      Ștergere