duminică, 5 aprilie 2015

Câștigătorii concursului „Comentează și câștigă”


Salutare,

Ce mai faceți, ce mai citiți? A venit timpul să anunț câștigătorul concursului „Comentează și câștigă” de luna aceasta, de AICI.

Nici nu mai era cazul să număr comentariile; câștigătoarea este Anca Ciochina. Felicitări, Anca, încă o dată. Îți mulțumesc pentru frumoasa-ți prezență de pe blog. Te rog să-mi spui ce cărți îți dorești din cele patru. Ți le poți alege pe oricare două din cele patru, iar ilinca2000, deși nu a postat patruzeci de comentarii, le va primi pe restul de două rămase. Vă rog să-mi trimiteți datele prin e-mail la andrei.cioata17@yahoo.com (adresă, cod poștal, nume și prenume - complete).

Mulțumesc încă o dată tuturor, vă aștept cu drag la un concurs viitor!
Mult succes și spor la lectură!

4 comentarii:

  1. Hmmm, nu e bine. Mă bucur că tu te bucuri că eu comentez mult pe blog, da nu e bine. Uite, de exemplu, pentru această postare nu primisem newsleter încă, dar am intrat oricum să mă mai uit pe blog (fată rea, rea). Devin, uşor-uşor dependentă....
    Ca să nu mai vorbesc de tine, facilitezi procrastinarea academică de la vârsta asta, în prima sesiune ce o să faci, o să convingi lumea să renunţe la facultate pentru citit?:))) Glumesc, binenţeles, dar să ştii că asta cu încurajarea lecturii chiar e ceva grav, vezi să nu dai în altele mai rele, poate acuşi susţii şi alfabetizarea obligatorie...
    Gata cu gluma, scuze, prea mult energizant şi prea multă ciocolată. Revin la cărţi... nu ştiu ce să aleg, e foarte greu. Laleaua neagră o am, este foarte frumoasă, uşor diferită de restul cărţilor lui Dumas. Dar dacă o am o exclud. Din celelalte trei te las pe tine să alegi ce să primesc. Eu una am probleme cu a lua decizii când vine vorba de cărţi. Deşi azi m-am abţinut să cumpăr cărţi la ofertă (la trei sau şase lei). Aş fi chiar mândră de mine dacă nu aş ştii că în secret îmi fac planuri să merg să îmi iau câteva până la Paşte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Hihi. Nunu, nu promovez procastinarea și nu ăsta mi-e țelul. Oh, nu știu ce să aleg, am să încerc eu să văd pe aici. Deci orice în afară de „Laleaua neagră”, pentru că o ai. Să nu te abții. Iepurașul trebuie să ajungă și pe la noi, nu-i așa? Mult succes și spor!

      Ștergere
    2. Da, dar ar fi preferabil să nu vină pe banii mei, nu :)))?
      Plus că am zis că facilitezi nu că promovezi procrastinarea :)

      Ștergere
    3. :)) Ar fi de preferat, într-adevăr. Ah, da, amețit îs. Eh, oricum, tot pe umerii mei cade vina.

      Ștergere