sâmbătă, 22 august 2015

„Descendenții”, în curând la Editura Litera

Descendenţii. Insula Pierduţilor” este primul roman din seria „Descendenţii.” Stă la baza filmului „Descendenţii” care se va lansa în România pe TV în luna septembrie, la Disney Channel.
 
Cu douăzeci de ani în urmă, toţi răufăcătorii au fost alungaţi din regatul Auradonului, pe Insula celor Pierduţi, un loc întunecat şi înfricoşător, protejat printr-un câmp de forţă care îi împiedică pe locuitori să plece. Lipsiţi de puterile lor magice, ticăloşii trăiesc acum complet izolaţi şi uitaţi de lume.
 
Dar în Fortăreaţa Interzisă stă ascuns Ochiul Dragonului: cheia spre adevăratul întuneric şi singura speranţă de scăpare a răufăcătorilor. Doar cei mai isteţi, cei mai răi şi mai vicleni tâlhari îl pot găsi. Cine vor fi aceia?
 
 
Porniţi în căutarea Ochiului Dragonului, câţiva copii sunt dovada că bunătatea nu-i chiar aşa de rea, chiar dacă provii dintr-o familie malefică. 


Sună destul de interesant. Voi ce părere aveți? 
 

12 comentarii:

  1. Cred că filmul ar merge vizionat, dar nu știu dacă o carte de genul m-ar captiva. Nici de film nu sunt chiar așa sigură, hah. Oricum, cartea arată interesant și dacă ar fi pe raftul bibliotecii sigur aș lua-o. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu. Dar sunt cititori cărora le place genul! :) Eu nu prea mă mai uit nici la TV, deci no. Pupici!

      Ștergere
  2. Hmm, aș opta pentru carte totuși. :)) De autoarea asta am mai auzit, parcă mai are o serie publicată sau ceva de genul.. serie care, sunt sigură, nu mi-ar plăcea mai deloc. Dar asta sună destul de okay, nu știu, sper să nu mă înșel foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Mie-mi place coperta, oarecum. Și nu prea mă omor cu seriile, pentru că mereu ajung să nu fie continuate, ori ca următorul volum să apară la o distanță de un an (în cel mai bun caz) față de precedentul!

      Ștergere
  3. Haha, numai eu am mai citit cate ceva de Melissa de la Cruz? Am citit primlele tri carti dintr-o serie pentru adolescenti, the Ashleys, un fel de Gossip Girl la 13 ani. E chiar draguta :D. Si cred ca si asta o sa ajunga in biblioteca mea, am asa un presentiment. Si daca filmul va fi pe Disney exista o foarte mare posibilitate sa il vad sau, daca scap, sa imi fie povestit cap coada :)) Poate macar apuc sa citesc cartea inainte :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Haha. Eu n-am citit, dar, sincer, îmi place coperta și poate am să văd cum stă treaba. Tu, da, cu frățiorii tăi te cred că nu prea ai să scapi! :D

      Ștergere
    2. Nici eu, sper doar sa aiba un pret decent :))

      Ștergere
    3. :)) Dacă nu, așteptăm reduceri!

      Ștergere
    4. Reduceri... ce cuvânt magic, îmi dă aşa o stare de bine

      Ștergere
    5. :)) Și lichidările de stoc, să nu le uităm p-astea!

      Ștergere
    6. Aşa e , sunt cu siguranţă demne de pomenit

      Ștergere
  4. Frate-miu o sa fie entuziasmat tare! :))

    RăspundețiȘtergere