duminică, 28 august 2016

Un loc pe raftul meu (XXXVII)


Salutare!

Am adunat o groază de cărți luna aceasta, ba de la târguri, ba reduceri, ba primite, tot tacâmul. Totuși, e ciudat că am o groază de cărți necitite, de fapt. Însă știm cu toții care este anemia cititorului: să-și cumpere cărți până la epuizare. Mie îmi place enorm să-mi cumpăr cărți, chiar dacă le-am citit, îmi place să le am acolo. E o chestie de perspectivă, nu știu. Vreau o bibliotecă uriașă, doh! Între timp, gata, uitați ce cărți am reușit să-mi mai așez pe rafturi (sau, de fapt, pe lângă ele, că biblioteca mea nu mai rezistă mult).

Scuzați, înainte de toate, calitatea pozelor, dar pur și simplu eram pe grabă, le adunasem din bibliotecă, trebuia să fug rapid să mă întâlnesc cu cineva, pam, pam, grabă, grabă, bleah, poze urâte, dar, în cele din urmă, cărți minunateee! Așadar, iată!




















Cam astea ar fi toate. Pe câteva le-am citit, mi-au plăcut enorm! :) Voi cu ce vă mai lăudați, ce cărți v-ați mai cumpărat? Un sfârșit de săptămână minunat să aveți!

14 comentarii:

  1. Ai citit Caleidoscopul inimilor?? Sunt tare curioasa cum e.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine te-am găsit, Mary! :) Nu, dar e următoarea pe listă, pentru că am răsfoit-o și pare foarte drăguță, adică genul de lectură de care chiar am nevoie! Zi frumoasă!

      Ștergere
  2. Faci cum faci și iar aduni cărticele grozave :3 Am pus ochii pe câteva - mai ales pe Stoner (hmm, nu știu dacă o să-mi placă atât de mult, dar sunt hotărâtă s-o încerc :D) - și pe bune că mă chinui atât de tare să nu mai intru prin librării, anticariate, librării online pentru că am atâââtea cărți necititeee T-T
    xx

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi! ”Stoner” era pe lista mea de ceva vreme, mi-a făcut-o cadou un prieten drag. Știu ce zici! :)) Dar nu pot să merg prin mall fără să trec prin Cărturești. Ugh! Pups!

      Ștergere
  3. „Amintiri din Casa Morților” e foarte deprimantă.
    După ce am terminat-o, n-am mai putut citi nimic timp de o lună.
    Sunt curioasă să aflu ce impresie îți va lăsa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miruna, bine te-am găsit pe aici! :) Mulțumesc de vizită. Hmm, cred că o s-o încerc curând, prea de ceva vreme tot vreau s-o citesc. Lecturi frumoase să ai!

      Ștergere
  4. Felicitari pentru colectie. Spor la citit!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da' frumoase-s toate cărțile! Fiecare are ceva special care te atrage şi te face să o citeşti. N-am auzit aproape de nici una, dar toate par foarte interesante.
    Spor la citit! Aştept părerile tale, sunt curioasă dacă ți-au plăcut! ❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumeeeesc, Daria! Cu siguranță o să revin, chiar dacă mai încet! Pupicei!

      Ștergere
  6. Iuuui, ce cărți frumoase! Să le citești sănătos și bucuros, și să-ți fie niște lecturi frumoase! Pupici!

    RăspundețiȘtergere